New Year, New Me!

Viime vuosi oli todella erilainen vuosi verrattuna aikaisempaan elämääni. Olen ollut koko aikuiselämäni aktiviinen liikkuja; olen ohjannut ryhmäliikuntaa, joogaa ja pilatesta sekä harrastanut liikuntaa omalla ajallani. Harrastuksiin on kuulunut viimeisten kymmenen vuoden aikana mm. kuntosali, taekwondo, tai chi ja baletti. Viime vuosi sen sijaan meni äitiyslomalla vauvan ehdoilla. Liikunta jäi vähiin, joogaakin tuli tehtyä vain harvakseltaan. Vauvajoogassa sentään kävimme vauvan kanssa kunnes hän oppi konttaamaan.

Mitä opin vauvavuotena? Ymmärsin mm. sen miten suuri voima rutiineilla on. Aivot rakastavat rutiinia. Kun on tottunut käymään joogastudiolla tai kuntosalilla on sinne helpompi lähteä kuin olla lähtemättä. Kun taas on tottunut lojumaan vauvan kanssa kotona, tulee siitä oma rutiininsa. Eipä sitä joogamatto enää niin houkuttelekaan. Nyt on aika muodostaa tulevan vuoden rutiinit. Siihen tulen saamaan apua The New Year + The New You 2017 -nettikurssilta.

Edellinen blogipostaukseni kertoi Intian matkastani vuonna 2015. Kerroin postauksessa mm. Intiassa tapaamastani joogaopettajasta Laura Plumb:ista. Ihastuin hänen tapaansa yhdistää asanaharjoitukseen hindumyyttejä ja mantralaulantaa. Olen seurannut hänen facebook-sivujaan ja huomasin, että hän tarjoaa nyt tammi-helmikuussa sisäiseen kasvuun ja uudistumiseen tähtäävän nettikurssin. Kurssi sisältää mm. ayurvedisia ruokaohjeita, joogaa ja meditaatiota. Päätin osallistua, sillä tämä sopii elämääni tällä hetkellä täydellisesti. Vauva aloitti viime viikolla perhepäivähoidon, ja minä olen herännyt huomaamaan, että kaipaan elämääni lisää joogaa ja itsetutkiskelua. Jaan tänne nettisivuilleni kurssilla saamiani oivalluksia. Ollaan kuulolla!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s